Om Selektronik

Siden 1983 har Selektronik hjulpet med service, installering, opsætning og reparation af forskellige elektroniske apparater i København og resten af Sjælland. Selektronik er en elektronikvirksomhed i Ringsted.

iPhone- og iPad-reparation i Ringsted

Elektronikvirksomhed i Ringsted

Med en god placering på Midtsjælland er Selektronik en elektronikvirksomhed i Ringsted, der sikrer dig bedst mulig funktion af de mange elektroniske produkter, som du omgiver dig med. Det gør jeg ved at dimensionere, sælge og servicere professionelle lyd- og videoanlæg samt reparere printkort og styringssystemer til diverse maskiner og produkter.

Selektronik reparerer også underholdningselektronik for privatpersoner og erhverv, herunder smartphones, tablets og computere. Reparationer omfatter desuden ældre apparater som f.eks. radio, tv, båndoptager, pladespiller, videomaskine m.v. Som oftest kan det godt betale at reparere disse ældre produkter, mens nyere apparater er så billige i genanskaffelse, at reparation vil være for dyr.

Få liv i din elektronik igen

Selektronik har mere end 30 års erfaring med alt lige fra rensning af kassettebåndoptagere til dimensionering og montering af store lydanlæg i idrætshaller og konferencecentre. Jeg står klar til at hjælpe dig med lige den elektroniske løsning, du ønsker!

Service og reparation

Har du en elektronisk ting, gadget eller device, som trænger til et service eller en reparation, er du kommet til det helt rigtige sted! Spar penge ved at få repareret dit gamle apparat og få mange flere timer, dage og år ud af det.

Selektronik servicerer og reparerer stort set alle former for elektronik – både professionelle anlæg og hjemmeelektronik. Jeg afgiver tilbud på reparation for 150 kr. + moms, som refunderes, såfremt reparation udføres.

Værksted på Midtsjælland

Siden 1983 har Selektronik hjulpet med service, installering, opsætning og reparation af forskellige elektroniske apparater i København og resten af Sjælland.

Med eget værksted i Ringsted rykker jeg hurtigt ud til reparationer i dagtimerne. Reparationer kan også indleveres efter aftale alle ugens 7 dage eller afhentes mod et beskedent gebyr.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Selektronik, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om min hjælp inden for diverse elektronik. Jeg ser frem til at høre fra dig!