Elcykel reparation i Ringsted

Selektronik tilbyder service og reparation af cykelbatterier til elcykler samt levering af både originale og uoriginale cykelbatterier. Vi står klar til at hjælpe med elcykel reparation i Ringsted.

Er dit cykelbatteri gået i stykker?

Cykelbatteriet til elcyklen holder desværre ikke evigt. Nogle batterier opgiver allerede efter 1-2 års brug – og jo mere du bruger elcyklen, jo mere bliver batteriet automatisk slidt. 

Et nyt, originalt batteri koster typisk 3.000 til 4.000 kr. og kan dermed meget let løbe op i mere end halvdelen af elcyklens nypris! Derfor giver det god mening at undersøge, om batteriet kan repareres.

Selektronik i Ringsted tilbyder at undersøge batteriet og afgøre, om det kan betale sig at reparere det. En undersøgelse koster 150 kr. + moms. Hvis det ikke kan betale sig at reparere batteriet, leverer Selektronik både originale og uoriginale cykelbatterier til konkurrencedygtige priser.

Kontakt Selektronik for at høre mere om Elcykel reparation i Ringsted.

Batteri til elcykel

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Selektronik, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om min hjælp inden for diverse elektronik. Jeg ser frem til at høre fra dig!