AV-udstyr

Selektronik tilbyder komplet dimensionering og installation af AV-udstyr samt diverse ekstraudstyr i dit møde- og konferencelokale.

Udstyr til dit professionelle møde- og konferencelokale

Dit møde- og konferencelokale er kun komplet og professionelt, når alle dine gæster og mødedeltagere kan se og høre, hvad der foregår i lokalet. 

Billedet skal være skarpt og tydeligt. Lyden skal være krystalklar. Betjeningen skal være enkel og brugervenlig. Dermed får både vært og mødedeltagere den bedste oplevelse og kommer igen hos dig gang efter gang.

Selektronik i Ringsted står til din rådighed med ekspertviden, så du får en løsning, der bedst muligt lever op til dine ønsker og behov. Jeg gør en dyd ud af at sætte os i dit og brugernes sted, så det er behov og pengepung, der afgør den endelige løsning.

Selektronik tilbyder komplet dimensionering og installation af AV-udstyr i dit møde- og konferencelokale samt diverse ekstraudstyr, såsom betjeningssystemer, konferencemikrofoner og afstemningsudstyr. AV-udstyr er alt lige fra en enkel projektor og et lærred til avancerede, interaktive berøringsskærme og intelligente lydanlæg.

Kontakt mig og drag nytte af min mangeårige erfaring med at indrette møde- og konferencelokaler med professionelt AV-udstyr.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Selektronik, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om min hjælp inden for diverse elektronik. Jeg ser frem til at høre fra dig!